nl | fr | en | de
Facebook Linkedin Pintrest

Wie zijn we?

Limeparts maakt deel uit van de groep Vaessen Industries.
Het werd opgericht in 1989 als een metaalverwerkend bedrijf dat naast een one-stop-shop voor plaatbewerking ook fabrikant was van stalen en aluminium gevelbekledingen en projectomkastingen.

In 1994 nam Jos Vaessen het bedrijf over en begon aan een diversificatie binnen het bedrijf. Het materiaalaanbod van de gevelbekleding breidde uit met zink, aluzinc en inox. Ook cortenstaal werd toegevoegd omwille van een toenemende vraag uit de markt.
Recent werd het gamma aan gevelbekledingen ook uitgebreid met composietcassettes.
De toelevering van geplooide producten werd eveneens vergroot richting de brede industrie, met het oog op verdere groei.

Vandaag heeft Limeparts door haar jarenlange ervaring al een aardige reputatie opgebouwd.
Door mee te denken met de klant biedt ze de meest efficiënte totaaloplossing aan, met respect voor de kwaliteit van het geleverde product en de beste service. Dit maakt van Limeparts een zeer betrouwbare en betrokken partner.

Visie

Wij willen dé expert zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen. Wij streven ernaar om met de klant als één team samen te werken en te voldoen aan zijn verwachtingen om van ieder project een gemeenschappelijk succes te maken.

Missie

Limeparts is trots op haar positie als ‘marktleider’ in België - opgebouwd door haar jarenlange expertise - en wenst deze positie nog te verstevigen.
Daarnaast streeft ze ernaar om haar marktaandeel in strategisch bepaalde regio’s te vergroten.

Heeft u vragen over metalen gevelbekleding, plaatbewerking of projectomkastingen? Wij helpen u graag verder.