nl | fr | en | de
Facebook Linkedin Pintrest

Technische aspecten

Naast esthetiek is functionaliteit één van de aandachtspunten bij onze metalen gevelbekledingen. Een eenvoudige plaatsing is hierbij de basis waarbij Limeparts verder gaat met enkele technieken die de prestaties van uw gevelbekleding aanzienlijk weten te verbeteren.

Clipsysteem

Dit systeem maakt dat de cassettes altijd individueel uitneembaar zijn uit de gevel. Bovendien draagt het ertoe bij dat de cassettes spannings- én trillingvrij gemonteerd worden. 

Clipsysteem

Thermowood

Thermowood maakt komaf met de potentiële koudebrug aan de gevel waardoor het cassettesysteem perfect ertoe bijdraagt om de juiste EPB-normen te behalen.

Thermowood

Verborgen afwatering

Limeparts differentieert zich ten opzichte van de gekende traditionele gevelsystemen door de toepassing van een onzichtbare geïntegreerde waterafvoer. Die zorgt ervoor dat het water achter de cassettegevel wordt afgevoerd, waardoor de gevel amper vervuild raakt.

Verborgen afwatering

Efficiënte renovaties

Door het beperkte gewicht van de cassettesystemen hebben bestaande constructies of gevels meestal geen verdere aanpassingen nodig voor het aanbrengen van de gevelbekleding. Hierdoor is het gevelsysteem van Limeparts ook uitermate geschikt voor renovaties. Bovendien werken we met de juiste isolatiematerialen die voldoen aan de verplichte EPB-normen.

Efficiënte renovaties

Wilt u meer weten over onze technische aspecten, aarzel niet en contacteer ons.

Realisaties

Meer realisaties >`