nl | fr | en | de
Facebook Linkedin Pintrest

Maatwerk

Limeparts is niet gebonden aan een standaard, hetgeen betekent dat elk project uniek is en steeds in functie van de wensen en eisen van de klant en/of architect kan worden uitgewerkt. De veelzijdigheid van haar metalen cassettegevelsysteem is hierbij de grootste troef. Niet enkel kan gespeeld worden met kleur en materiaal, maar ook met vorm en afwerking.

Creatieve architectonische ideeën kunnen perfect uitgewerkt worden met de Limeparts metalen cassettegevelbekledingen. Limeparts geeft een onbeperkte ontwerpvrijheid, ook aan projecten met een zekere complexiteit en geometrie waardoor er bijvoorbeeld ook gebogen elementen in de gevel kunnen verwerkt worden. De detailafwerking  biedt de gevel niet alleen een uniek en persoonlijk karakter, maar ook de mogelijkheid om een aantal technologieën onzichtbaar achter de gevelbekleding te verwerken. Tel daarbij de moduleerbaarheid van de cassettes, eventueel in verschillende materialen, en men bekomt zo een strak een naadloos resultaat.

Ongeacht de grootte van het project, bij Limeparts dragen we kwaliteit hoog in het vaandel en streven we naar een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Bovendien bekomt u met onze gevelcassettes een duurzame en tijdloze geveloplossing waar u nog jaren van kan genieten.

Wenst u graag een gevelbekleding op maat van uw project? Contacteer ons team en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij werken zowel in binnen- als buitenland.

Realisaties

Meer realisaties >`