nl | fr | en | de
Facebook Linkedin Pintrest

Esthetische afwerking

De metalen gevelbekledingen van Limeparts bieden voor architect én bouwheer een esthetische oplossing. Niet enkel door de materiaalkeuzes of een combinatie ervan, maar ook door de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Hierdoor zijn onze gevelcassettes sterk op conceptueel creatief vlak en spelen ze moeiteloos in op de grenzeloze architectonische creativiteit van vandaag. Onze focus op kwaliteit maakt dat u steeds kan rekenen op een hoogwaardig afgewerkt eindresultaat.

Geperforeerde cassettes

Eenvoudige strakke cassettegevels in aluminium of staal kunnen dankzij de moderne laser- en stanstechnologie omgevormd worden tot hoogstandjes in design. Diverse perforatiemogelijkheden geven elke gevel een uitgesproken en gepersonaliseerd karakter zonder de effectieve duurzaamheid van het materiaal uit het oog te verliezen.

Geperforeerde cassettes

Scherpkantige cassettes

Om in te spelen op de stijgende vraag naar een nog strakkere uitvoering van gevelcassettes ontwikkelde Limeparts een variant met scherpkantige hoeken. Het strakke, in combinatie met een onbeperkte esthetische kleurafwerking, geeft ieder project een eigen identiteit. Data en tekeningen van deze scherpkantige cassettes zijn beschikbaar in de downloads met productinformatiedata of op aanvraag

Scherpkantige cassettes

LED-geïntegreerde technologie

Zet uw gevel in de kijker en creëer een uniek karakter dankzij de integratie van de huidige led-technologieën in uw cassettegevel.

Led-geïntegreerde zonnetechnologie

Geïntegreerde zonnewering

Ook voor geïntegreerde zonreguleringssystemen is Limeparts uw aangewezen partner. Hierdoor kan u fysische verschijnselen zoals lichtinvloeden eenvoudig bijstellen of weren.

Geïntegreerde zonnewering

AluX by Limeparts

Ga voor grenzeloze ontwerpvrijheid zonder enige toegeving op vlak van vormgeving of kleur. Het AluX by Limeparts-gamma is een robuuste geveloplossing die bestaat uit zes types van profielen in aluminium die u naar wens horizontaal en verticaal kan combineren. Strak, minimalistisch of juist heel expressief. Repetitief of uit de losse pols. Uw inspiratie geeft elk ontwerp een volstrekt uniek karakter.

De extrusieprofielen zijn makkelijk te plaatsen en vragen een minimum aan studiewerk. Met andere woorden: AluX is dé budgetbewuste en creatieve keuze voor elke gevel, klein en groot. Bovendien beperkt u ook de milieu-impact van uw ontwerp. Limeparts vervaardigt de profielen zeer bewust uit gerecycleerd aluminium met even hoogwaardige eigenschappen als de primaire variant. Daardoor is AluX de ideale keuze voor het behalen van bepaalde duurzaamheidsstandaarden (bijvoorbeeld volgens BREEAM) en dat zonder in te boeten aan constructieve en esthetische kwaliteit!

Alux

Hoogglans plafondsystemen

Het cassettesysteem kan ook op plafonds geïnstalleerd worden waar het in een hoogglansuitvoering optimaal gebruik maakt van de lichtinval en zodoende optisch grotere en lichtere ruimte creëert.

Hoogglans plafondsystemen

Realisaties

Meer realisaties >`